Opera - Kulturhuset Birkelundgaard set bag spejlet

Go to content

Opera

Tidligere arrangementer.. > 2015
Galla Opera
Kulturhust Birkelundgaard invitere igen i år til den traditionrige og populære
udendørs Opera-koncert i Birkelundgaards hyggelige have.

Søndag den 31.maj 2015.

PRIS 100,- kr. pr. næse.

Tag naboer, venner og familie med, men husk også at medbringe en stol så du/i kan sidde ned og nyde koncerten.

SALG:       Billetter sælges ved arrangementerne i Kulturhuset :

- Ved alle foreningens arrangementer før den 31. maj,
- Ud for Føtex i Centret den 9. maj, kl. 10 - 13,
- I længen til Birkelundgaard den 18. maj, kl. 17 - 19,
- Hos Bestyrelsens medlemmer - klik her

-
For femte år i træk løb Opera Galla søndag af stabelen i haven ved  Birkelundgaard, og med til traditionen synes at høre en god aftale med  vejrguderne.
Så de smægtende, smukke toner blev sunget ud under åben himmel af  Randi Gislason, Magnus Gislason, Hans Lawaetz, Karl Rahmkvist og Cecilia  Lindwall. Sidstnævnte hoppede ind i stedet for en sygdomsramt Cecilia  Hjortsberg.
Det faktum, at en ny Cecilia kom ind, fik fluks de tre herrer til at  bryde ud i en frisk version af Simon & Garfunkels gamle  "Cecilia"-hit. Og ja, så var stemningen ligesom slået an.
Så gik det herfra slag i slag, og som altid var det med et blandet  repertoire, der spandt over både Wagner, Jacob Gad, Carl Nielsen,  revymelodier, Bent Fabricius-Bjerre tema, ABBA, Queen og Johnny Cash.  Med ledsagelse af musikere fra Det Kgl. Kapel, og hvor Albertslundkoret  stemte i på flere af sangene.
Koret havde, med den veloplagte Magnus Gislasons ord, fået "egen  beskytttet bolig" - på en lille scene ved siden af den store. Her  overtog Randi Gislason veloplagt dirigent-podiet.
Jørn Jensby takkede både kulturudvalget, Albertslund Bibliotek og  Materialegården, og med 550 gæster var succesen nok engang slået fast.
"Vi har en vigtig meddelelse: Vi ses den 12. juni 2016", lød det ud over græsplænen, og det faldt helt tydeligt i god jord
Back to content