Byttemarked - Kulturhuset Birkelundgaard set bag spejlet

Go to content

Byttemarked

Tidligere arrangementer.. > 2014
26. oktober 2014
Albertslund Byttemarked blev en forrygende succes sidste år og der kom mange opfordringer til at gentage arrangementet i år.
Godt 1000 gæstede byttemarkedet, hvor brugte ting fik nyt liv.
Alt blev byttet: babytøj, damesko, børnebøger, Computere, køkkenmaskiner, kaffekopper, småborde, lamper ja sågar kompostbeholdere.
I år er der bl. a. fokus på et særligt stort tøjmarked.
Derfor er Agenda Centeret og Kulturhuset Birkelundgaard i samarbejde med Foreningen bag Drivhuset og Rødekors Butikken igen i år i fuld gang med at planlægge byttemarkedet, der finder sted i laden på Birkelundgård søndag den 26. oktober 2014, kl. 11.00 – 14.00.
Medbring en eller flere ting, som stadig har værdi, men som du ikke bruger mere og doner dine ting til byttemarkedet.
Så kan du selv gå på udkik efter noget, du selv kan bruge og tage den med hjem ganske gratis.
Alle tingene blev vejet inden de blev lagt på bordene i laden.
Det, der blev til overs sidste år, blev vejet, og det viser sig, at ting, der vejede hele 1040 kg, havde skiftet hænder på de 3 timer markedet varede.
Det bør vi se, om vi kan gøre lige så godt i år.
Kulturhuset Birkelundgaard sælger kaffe og kager - pølser og skummende dejlig fadøl og vand/vin m.v. og Bjarne Tved sørgede for med sit elektriske guitarspil at stemningen i laden var behagelig. 
**
Vejret tilsmilede os, da Agendacentret, Kulturhuset Birkelundgaard, Drivhuset, Røde Kors og Røde Korsbutikken i samarbejde holdt Albertslund Byttedag 2014.
Mere end 1000 gæster besøgte markedet, og de første optællinger viser at 1.6 tons ting og sager skiftede ejer på de 3 timer markedet varede.
Det dejlige sensommevejr gav hygge og rigtig god stemning i familiehaven, hvor der blev nydt kaffe og kager, fadøl og grillede pølser m.v.
Kunstforeningen benyttede lejligheden til ekstraordinært under markedet, at holde åbent for Billy Sjur Ohlsens 80 års fødselsdagsudstilling i hovedhuset, så de mange besøgende også fik mulighed for at se denne flotte udstilling. 
Back to content