Nytårs-koncert - Kulturhuset Birkelundgaard set bag spejlet

Go to content

Nytårs-koncert

Tidligere arrangementer.. > 2013
Nytårskoncert
Har du endnu ikke købt billet, kan du nå det endnu. MusikTeatret kan rumme rigtig mange mennesker. Fortæl det til naboer og venner, så vi kan blive rigtig mange til Nytårskoncerten. Benyt lejligheden til at ønske hinanden - familie og venner og bekendte et rigtig godt Nytår.(nummererede pladser).

Som følge af den store opbakning i 2012 om foreningen fra medlemmerne og byen som helhed, vil Kulturhuset Birkelundgaard - i samarbejde med AlbertslundMusikteater - invitere til den forrygende Albertslund Nytårskoncert 2013 med The Nordic Singers, søndag den 13. januar 2013, kl. 14.00 i Albertslund Musikteater.
**
Vi har - som det ses - hyret de fantastiske Nordic Singers, der består af Sopranerne Cecilia Hjortsberg og Randi Gislason, Tenorerne Magnus Gislason og Lars Bo Ravnbak samt Barytonen Hans Lawaetz til at stå for underholdningen.
Nordic Singers accompagneres af den altid veloplagte pianist Knud Rasmussen og af byens eget kor - Albertslundkoret.

Der bliver tale om et festligt, underholdende og internationalt program med populære arier, duetter, m.v. fra opera, operette, musical og film. De 5 operasangere, som alle synger på Det Kongelige Teater, og deres pianist lover at det bliver alt andet end en klassisk koncert i den traditionelle stil, for her må der gerne synges med!!

For at gøre indledningen af det nye år - og forestillingen særlig festlig - byder din lokale Nordea på et glas champagne med chokolade til.
Pladserne er nummererede og billetprisen er 75,- kr., og de billetterne kan købes fra den 22. november 2012 i Albertslund 

Hvis I gerne vil høre The Nordic Singers før vores Nytårskoncert, kan I lægge vejen forbi Operaens foyer, hvor Nordic Singers giver gratis Julekoncert den 15. december, kl. 17.00 og den 22. december, kl. 14.15.

Kulturhuset Birkelundgaard vil gerne takke nedenstående, fordi de med deres lokale engagement bidrager til at gøre

Albertslund Nytårskoncert 2013 til noget ekstra specielt.
Klik på logoet og du er fremme ved hjemmesiderne. På Musikteatrets hjemmeside kan du også læse om Nytårskoncerten og købe billetter.Back to content