Foredrag - Kulturhuset Birkelundgaard set bag spejlet

Go to content

Foredrag

Tidligere arrangementer.. > 2016
13. oktober 2016 kl. 19.


 
En usædvanlig beretning om Karen Blixens 12 år i Afrika,
 
der blev mere dramatisk end romantisk!        
 
                                                       
 
     
 
 
Foredraget ledsages af mange smukke billeder fra Kenya, bl.a. fra områder, som Karen Blixen besøgte og ofte havde sin gang.
Foredraget giver et overraskende indblik i Karen Blixen problematiske liv med sygdom, farmens aktionærer, den Afrikanske Farm Bogani, samt hendes mand, baron Bror Blixen, og hendes elsker, Denys Finch Hatton.
Foredraget er en rejse i Karen Blixens fodspor, der starter med hendes forlovelse med baron Bror Blixen i 1912 - og afsluttes ved hjemkomsten til Rungstedlund i 1931.
 
Foredraget er baseret på uddrag og citater fra utallige informationer, samt personlig research på Rungstedlund og Karen Blixen museet i byen Karen – ca. 18 km fra Nairobi.
Derudover har jeg som basis for foredraget, udarbejdet et kompendium med titlen:
 
En beretning om Karen Blixen, baron Bror Blixen og hendes elsker, Denys Finch Hatton, og deres faktiske liv i Kenya.
 Foredraget afholdes af tidligere oversergent i Jægerkorpset, mangeårig erhvervsleder/direktør, og nu manuskriptforfatter og aktiv senior-foredragsholder,
der igennem de sidste 8 år, med stor passion, har været beskæftiget med Karen Blixens interessante og dramatiske liv i Afrika.

(Er gratis for medlemmer)
-ooo-
Foredraget blev holdt i Laden og de 70 besøgende medlemmer kunne nyde den levende og spændende beretning om Maren Blixens liv fortalt på en frisk og indlevende måde af foredragsholder Knud Hedin.

Back to content